Wiz Guide
Ο chef πίσω από το μενού του Memento Mori, του νέου πολλά υποσχόμενου εστιατορίου στην εντός των τειχών Λευκωσία, μιλά στο WiZ για όλα όσα πρέπει να κάνει ένας σεφ αν θέλει να γεμίζει το εστιατόριό του με ευχαριστημένους και επαναλαμβανόμενους πελάτες.
Ο βραβευμένος από τους πιο σημαντικούς θεσμούς στην Ελλάδα σεφ, Άγγελος Μπακόπουλος, είναι ξανά στο νησί μας, αυτή τη φορά ως consultant chef στο Memento Mori (πρώην Domus). Έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες και με άλλα σημαντικά εστιατόρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, ήρθε στην Κύπρο και έφτιαξε ένα μενού με μεσογειακή-ελληνική κατεύθυνση, ποντάροντας στην απλότητα, τις καθαρές γεύσεις και την άριστη πρώτη ύλη.
Διαβάστε την συνέχεια εδώ