ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: bodycon φόρεμα και μπότες μέχρι το γόνατο
 

Μια δυνατή «εμπειρία» στον Πρωταρά που αξίζει

«Light fresh food by the sea» είναι η φιλοσοφία του εστιατορίου, την οποία μπορείτε να διαπιστώσετε αμέσως με το που θα έρθει το πρώτο πιάτο στο τραπέζι. Ειδικά αν είναι ο λευκός ταραμάς ή η σαλάτα με τα ντοματίνια, τη μυζήθρα και το κρίταμο!

Το Rocas ήταν ένα από τα εστιατόρια για το οποίο έφταναν στα αυτιά μου πολύ καλά σχόλια. Πέραν από το location και το cozy εξωτικό ντεκόρ του, όλοι είχαν να πουν μια καλή κουβέντα για το μενού που επιμελήθηκε ο πολύς Κύπριος σεφ Andrew Tzo. Μεσογειακή κατεύθυνση, με επιρροές από την ιαπωνική κουζίνα, με τη γενικότερη φιλοσοφία να είναι «light fresh food by the sea» και η οποία εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο σε κάθε πιάτο του μενού.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση