Wiz Guide
Ο ταλαντούχος σεφ Ευγένιος Χαραλάμπους, έπειτα από μια επιτυχημένη πορεία σε «τριάστερα» Michelin εστιατόρια σε Ισπανία και Ιταλία, συνεργάζεται με το δημοφιλές πλέον εστιατόριο στη Λάρνακα, παρουσιάζοντας ένα νέο μενού, στη νέα εποχή του SeaNatra.
Έχοντας καθιερωθεί ως οραματιστής στον γαστρονομικό κόσμο, ο Κύπριος σεφ προτείνει μια φρέσκια, σύγχρονη ματιά στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Χρησιμοποιώντας φρέσκα τοπικά υλικά και αντλώντας έμπνμευση από την παράδοση, πειραματίζεται με κλασσικές γεύσεις από την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, δίνοντάς μας τες με μια πιο μοντέρνα προσέγγιση.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ