ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρί κολάν, cropped μπλουζάκι και suede blazer σε καμηλό χρώμα
 

Ο Παναγιώτης Σάββα μάς δείχνει τα αγαπημένα του μέρη στην Λάρνακα

Ένας βέρος σκαλιώτης που αγαπά να ανακαλύπτει το καλό και αληθινό φαγητό, τόσο στην πόλη του όσο και στο υπόλοιπο νησί.

Wiz Guide

Ο Παναγιώτης Σάββα είναι hospitality consultant & trainer στην εταιρία Sunmoon Hospitality (της οποίας είναι ιδιοκτήτης), ενώ όταν δεν δουλεύει δηλώνει hospitality aficionado. Ζει στη Λάρνακα -απ’ όπου και κατάγεται- και τα πιο κάτω λίγο-πολύ… είναι η δική του Λάρνακα.

ΓΙΑ ΚΑΦΕ Όταν μιλάς για καφέ στη Λάρνακα σίγουρα δεν μπορείς να αφήσεις έξω κατ’ αρχήν τον Παύλο (Paul’s coffee roasters) ο οποίος είναι και ο μόνος που ψήνει τον καφέ του στον χώρο του και δεύτερο τον Νικόλα από το Nick's coffee bike, ο οποίος επιλέγει τον καφέ του απευθείας από τη φάρμα και καβουρδίζεται βάσει των εντολών του στην Αγγλία. Και οι δύο είναι οι σταθερές μου επιλογές όταν θα κάτσω κάπου να απολαύσω τον καφέ μου και το σνακ μου, μιας και οι δύο προσφέρουν σνακ και γλυκά τα οποία φτιάχνουν στον χώρο τους. Όταν είναι για take away δε, το Coffee Blinders δεν με απογοητεύει ποτέ. Στον χώρο μας φυσικά έχουμε τη δική μας μηχανή, στην οποία φιλοξενούμε καφέδες που γουστάρουμε από όλο τον κόσμο, τους οποίους ο κόσμος μπορεί να προμηθευτεί κιόλας, είτε σε μορφή καφέ take away είτε σε μορφή κόκκων.

ΓΙΑ ΚΟΚΤΕΪΛ Μεγάλο κομμάτι τα κοκτέιλ για εμένα, όπως και η μπίρα. Για κοκτέιλ, εννοείται ότι προτείνω ανεπιφύλακτα το Σουσουράδα Cocktail Bar, για τα signature αλλά και τα classics του, μενού το οποίο επιμεληθήκαμε εμείς ως εταιρεία και συγκεκριμένα εγώ. Το Old Market str. για τα κλασικά κοκτέιλ και το Sky Βar στο Radisson Blu, ειδικά για τα παλαιωμένα.

ΓΙΑ BRUNCH Το Mingle είναι σταθερή αξία, ειδικά για πιο healthy επιλογές και φυσικά ο Λαζαρής για τις πιο κυπριακές. Για κάτι «στο χέρι», σταθερή αξία το Αρτοκυψέλη. Τώρα, αν θέλω τη γλυκιά πλευρά του πρωινού, αλλά με έναν αέρα διαφορετικότητας, το Fahrenheit bakery είναι must.

ΓΙΑ ΜΕΖΕ Κυρά Γιώργαινα στο κέντρο της Λάρνακας, ο Βλάχος στον δρόμο Δεκέλειας και φυσικά το Καζάνι στην Αραδίππου. Και οι τρεις με μεζέδες γευστικότατους, χορταστικούς, αλλά προπάντων με το δικό τους χαρακτήρα.

Διαβάστε την συνέχεια στο Wiz-Guide, εδώ 

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση

X