Wiz Guide
Να νυχτώνει, να είσαι δίπλα στην θάλασσα, κάτω από την σκια των δέντρων, να πίνεις Κοκτέιλ Levanda velvet, να παίζει χαλαρωτική μουσική, το φεγγάρι να καθρεφτίζεται στην θάλασσα, να χαζεύεις τον μόλο κι ένα αεράκι -δροσερό για τα δεδομένα της εποχής - να καθαρίζει την ατμόσφαιρα.
Κι όμως το εν λόγω σκηνικό δεν χρειάζεται να βρεθείς σε κάποιο νησί του Αγαίου για να το συναντήσεις μιας και το Ventuno στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού σου παρέχει όλες τις παραπάνω καλοκαιρινές στιγμές προσθέτοντας στην εξίσωση το εξαιρετικό φαγητό.
Βραδάκι Πέμπτης βρεθήκαμε στην δροσερή αυλή του Ventuno προκειμένου να δοκιμάσουμε το νέο μενού που επιμελήθηκαν οι σεφ Γιάννης Ζαχαρόπουλος και Φίλιππος Κωνσταντινίδης ! Η νύχτα ξεκίνησε με το signature cocktail Levanda Velvet το οποίο είχε σαν βάση το τζιν. Δροσιστικό, ελαφρύ και σχετικά ουδέτερο προετοίμασε σωστά το έδαφος για όλα όσα θα ακολουθούσαν.
Διαβάστε την συνέχεια εδώ