Μαρία Καραμάνου
Η Έμιλυ Γιολίτη, γνωστή για το κομψό της lifestyle, αυτή τη φορά μας εξέπληξε μέσα από μία πιο... γευστική πλευρά της. Την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων, στις 26 Δεκεμβρίου, αποφάσισε να περάσει δημιουργικό χρόνο στην κουζίνα μαζί με τη μητέρα της, ετοιμάζοντας ένα λαχταριστό Camembert Melt για το Boxing Day.
Η Έμιλυ ανέβασε φωτογραφίες και στιγμιότυπα στο Instagram, όπου την είδαμε να συνεργάζεται άψογα με τη μητέρα της σε κάθε βήμα της συνταγής. Με γιορτινή διάθεση και ζεστό οικογενειακό κλίμα, μοιράστηκε τη διαδικασία από την προετοιμασία μέχρι τη στιγμή που το Camembert βγήκε από τον φούρνο, αποκαλύπτοντας τη λαχταριστή του υφή.
Η ίδια σχολίασε με χιούμορ στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Νέα συνταγή για το Boxing Day - Camembert Melt. Εντάξει, με λίγη βοήθεια από τη μαμά», δείχνοντας ότι η μαγειρική μπορεί να είναι ακόμη πιο απολαυστική όταν γίνεται μαζί με αγαπημένα πρόσωπα.
Το Camembert Melt είναι μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές για τις γιορτές. Με την κρεμώδη υφή του τυριού και την πλούσια γεύση του, αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους τους ή να απολαύσουν ένα ιδιαίτερο γεύμα με την οικογένεια.
Στις φωτογραφίες, η Έμιλυ και η μητέρα της φαίνονται να κόβουν το ψημένο Camembert, από το οποίο ρέει λαχταριστό λιωμένο τυρί, έτοιμο να συνοδευτεί με τα τραγανά ψωμάκια.
Δείτε όλα τα στιγμιότυπα: