ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, Loose top και μπαλαρίνες
 

Η καθιερωμένη φωτογραφία της Αννίτας Δημητρίου για την Καθαρά Δευτέρα

Το μέρος που επιλέγει κάθε χρόνο για να περάσει την ημέρα και να πετάξει χαρταετό.

Μαρία Καραμάνου

Μαρία Καραμάνου

Η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, έχει δημιουργήσει τη δική της «παράδοση» την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας, καθώς κάθε χρόνο δημοσιεύει μια φωτογραφία από την εξόρμησή της στη φύση, όπου πετά χαρταετό. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια, φαίνεται πως το αγαπημένο της σημείο είναι το χωριό της, οι Τρούλλοι, όπου ποζάρει στο ίδιο λιβάδι, στέλνοντας τις ευχές της για Καλή Σαρακοστή.

Η Καθαρά Δευτέρα για την Αννίτα Δημητρίου δεν είναι απλώς μια μέρα ξεκούρασης, αλλά μια ευκαιρία να τιμήσει τις παραδόσεις, να έρθει πιο κοντά στη φύση και να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας. Και φυσικά, να διατηρήσει την αγαπημένη της συνήθεια: μια όμορφη φωτογραφία με τον χαρταετό της να πετά ψηλά στον ουρανό!

2025

Με το μήνυμα: «Οι παραδόσεις και τα έθιμά μας είναι κομμάτι της ταυτότητάς μας. Να τα κρατάμε ζωντανά και να τα τιμάμε όπως τους αξίζει! Καλή Σαρακοστή σε όλους, με υγεία και ευλογία!», η Αννίτα Δημητρίου μοιράστηκε και φέτος τη φωτογραφία της από την ύπαιθρο. Με casual αλλά πάντα κομψό look, η Πρόεδρος της Βουλής πέταξε τον χαρταετό της στους Τρούλλους, συνοδευόμενη από φίλους και οικογένεια, ενισχύοντας τη σημασία της διατήρησης των παραδόσεων.

2024

Την Καθαρά Δευτέρα του 2024, η Αννίτα Δημητρίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια εικόνα πιο χαλαρή, γράφοντας: «Καλή Σαρακοστή! Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!». Με ένα κομψό και casual outfit, σε γήινες αποχρώσεις, πέρασε τη μέρα στην ύπαιθρο, πετώντας χαρταετό και απολαμβάνοντας την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα. 

2023

Το 2023, η ανάρτησή της είχε και πολιτικό τόνο, καθώς συνόδευσε τη φωτογραφία της με τη φράση: «Μαζί, θα καταφέρουμε να κυματίζει το γαλάζιο και πάλι πρώτο μες στον ουρανό!». Η Πρόεδρος της Βουλής επέλεξε ένα minimal και chic outfit, συνδυάζοντας λευκό πουκάμισο με κίτρινο πουλόβερ, αποπνέοντας τη φρεσκάδα της άνοιξης. 

2019

«Πετάμε τον χαρταετό ψηλά ΜΑΖΙ με την αγάπη για τον τόπο και τους ανθρώπους μας» έγραψε το 2019 η Πρόεδρος της Βουλής. Μάλιστα, όπως και τις προηγούμενες χρονιές την είδαμε να ποζάρει με χαλαρή διάθεση και casual outfit με αθλητικά. 

2018

«Όλοι ΜΑΖΙ μπορούμε ακόμα πιο ψηλά» έγραψε το 2018 αφήνοντας για λίγο τη ρουτίνα της καθημερινότητας και τους έντονους ρυθμούς της πολιτικής, περνώντας την Καθαρά Δευτέρα στην εξοχή όπου και πέταξε το χαρταετό της. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση