Wiz Guide
Σε ένα από τα πιο παλιά κινέζικα εστιατόρια στο νησί, το οποίο λειτουργεί εδώ και 31 χρόνια, προσφέρεται αυθεντική καντονέζικη κουζίνα με ένα πιο ευρωπαϊκό touch και δοσμένη με μια fine dining προσέγγιση.
Εξ αφορμής της πολύ τιμητικής 2ης θέσης στα Wiz 50 Best Restaurants 2023, μιλήσαμε με τον Executive Chef του ξενοδοχείου Four Seasons, Παναγιώτη Χαραλάμπους, αλλά και με τον Head Chef του εστιατορίου Seasons Oriental, Guan Ruijong, οι οποίοι εκτός από το μυστικό της επιτυχίας του εστιατορίου που βρίσκεται στο προσκήνιο και στο πιο ψηλό επίπεδο εδώ και περισσότερα από τριάντα χρόνια, μοιράστηκαν μαζί μας και ορισμένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα στο μενού, τα οποία αξίζουν σίγουρα της προσοχής μας: Red Rice Roll, Peking Duck, Wok-Baked Lobster σε ένα Hong Kong style XO sauce, αλλά και το Strawberry Sweet and Sour Iberico Pork.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ