ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Μακρυμάνικο bodycon φόρεμα και μποτάκια
 

Η Μαρινέλλα άρχισε τη φυσικοθεραπεία

Όλα τα νεότερα για την υγεία της.

Μαρία Καραμάνου

Ευχάριστα νέα για την υγεία της μεγάλης ερμηνεύτριας Μαρινέλλας μετέφερε η δημοσιογράφος Έλλη Αυξεντίου το πρωί της Πέμπτης, 24 Οκτωβρίου, μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Μαρινέλλα έχει σημειώσει σημαντική βελτίωση και ήδη έχει ξεκινήσει μια σειρά φυσιοθεραπειών, με στόχο την πλήρη ανάρρωσή της. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα αποφασιστεί αν θα χρειαστεί να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό ή αν θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι της.

Από την πρώτη στιγμή δίπλα της βρίσκεται η κόρη της, Τζωρτίνα, που τη στηρίζει αδιάκοπα, ενώ η εγγονή της, η οποία έχει κληρονομήσει το ταλέντο της γιαγιάς της στο τραγούδι, φαίνεται να παίζει και αυτή τον δικό της ρόλο στη διαδικασία ανάρρωσης, τραγουδώντας στην πολυαγαπημένη της γιαγιά και προσφέροντάς της χαρά.

Να θυμίσουμε ότι η μεγάλη ερμηνεύτρια κατέρρευσε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θεατών κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Ηρώδειο το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου, έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Η είδηση προκάλεσε σοκ και θλίψη στο κοινό της και τον καλλιτεχνικό χώρο, με πολλούς συναδέλφους της να στέλνουν μηνύματα στήριξης.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία συνεργάστηκε πέρυσι με τη Μαρινέλλα και είχαν προγραμματίσει να ξανασυνεργαστούν φέτος το χειμώνα, μίλησε πρόσφατα στις τηλεοπτικές κάμερες για την επίσκεψή της στο νοσοκομείο. Αποφεύγοντας να δώσει πολλές λεπτομέρειες, τόνισε πως η Μαρινέλλα είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και ότι μέρα με τη μέρα η υγεία της βελτιώνεται.

«Έχω πάει να την επισκεφτώ, αλλά δεν θα ήθελα να πω περαιτέρω λεπτομέρειες. Επειδή είναι Ταυρίνα και μεταφορικά και κυριολεκτικά, είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, θέλω να την αφήσουμε να αναρρώσει. Μέρα με τη μέρα είναι καλύτερα και εύχομαι να επανέλθει πλήρως», δήλωσε η Μαγγίρα, εκφράζοντας την αισιοδοξία της για την πλήρη ανάρρωση της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση