ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Μακρυμάνικο bodycon φόρεμα και μποτάκια
 

Στους 27 βαθμούς η θερμοκρασία

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ωστόσο τοπικά στα δυτικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, κυρίως ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά καταβατικοί, κυρίως ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά τοπικά στα ανατολικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση