ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Μακρυμάνικο bodycon φόρεμα και μποτάκια
 

Πώς να διοργανώσετε το καλύτερο Halloween party

Ο απόλυτος οδηγός για να οργανώσετε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη ένταση και εκπλήξεις.

Μαρία Καραμάνου

Το Halloween είναι μια γιορτή που τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα σε πολλές χώρες, όχι μόνο λόγω των τρομακτικών κοστουμιών, αλλά και εξαιτίας της μοναδικής της ατμόσφαιρας και της ευκαιρίας που δίνει σε όλους να ξεφύγουν από την καθημερινότητα. Αν θέλετε να διοργανώσετε το καλύτερο Halloween party, θα πρέπει να συνδυάσετε σωστά τα στοιχεία του τρόμου, της διασκέδασης και της δημιουργικότητας.

Photo By momo party

Αν σκέφτεσαι να διοργανώσεις το απόλυτο Halloween πάρτι, σας έχω τις καλύτερες ιδέες και συμβουλές για διακόσμηση, ψυχαγωγία και όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα που θα καθηλώσει τους καλεσμένους.

Προσκλήσεις
Η πρόσκληση είναι η πρώτη επαφή των καλεσμένων με το πάρτι σας, γι’ αυτό φροντίστε να είναι εντυπωσιακή και στο πνεύμα του Halloween. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσκλήσεις σε μαύρο ή πορτοκαλί χρώμα, με σχέδια από κολοκύθες, νυχτερίδες ή σκελετούς. Αν θέλετε να το κάνετε ακόμα πιο ξεχωριστό, στείλτε ηλεκτρονικές προσκλήσεις μέσω email ή social media με ένα μικρό teaser βίντεο.

Photo By Blue Ridge Prints Co | Printable Designs & Templates

Photo By Tracy Ann Printables

Photo By Tracy Ann Printables

Photo By LemOnline Design | Renata

Photo By Paper House Designs

Διαλέξτε το κατάλληλο θέμα
Ένα επιτυχημένο Halloween party ξεκινά πάντα με το θέμα. Το θέμα θα καθορίσει την ατμόσφαιρα και θα βοηθήσει τους καλεσμένους σας να μπουν πιο εύκολα στο κλίμα της βραδιάς. Μπορείτε να επιλέξετε ένα κλασικό θέμα, όπως τα στοιχειωμένα σπίτια, τα βαμπίρ, ή τις μάγισσες, ή να εμπνευστείτε από πιο σύγχρονες τάσεις όπως δημοφιλείς ταινίες τρόμου ή σειρές όπως το «Stranger Things» ή το «American Horror Story». Ένα καλά επιλεγμένο θέμα θα κάνει τη βραδιά πιο καλή, θα δώσει ιδέες για τη διακόσμηση, τα κοστούμια και ακόμη και το μενού.

BUY NOW

BUY NOW

BUY NOW

Για παράδειγμα, αν επιλέξετε ως θέμα ένα «Στοιχειωμένο Κάστρο», μπορείτε να στολίσετε τον χώρο με ψεύτικες αράχνες, σκουρόχρωμες κουρτίνες, και κεριά, ενώ οι καλεσμένοι σας θα μπορούν να έρθουν ντυμένοι ως φαντάσματα, ιππότες ή βαμπίρ. Εάν επιλέξετε έναν πιο φουτουριστικό θέμα, όπως ζόμπι ή εξωγήινους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε neon φώτα και μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία για να δημιουργήσετε την αίσθηση μετα-αποκαλυπτική.

Διακόσμηση: Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα τρόμου
Η διακόσμηση είναι ένα από τα πιο κρίσιμα στοιχεία για να πετύχετε την ατμόσφαιρα που θέλετε. Η διακόσμηση δεν περιορίζεται μόνο σε κολοκύθες και αράχνες, αλλά μπορεί να περιλαμβάνει διάφορα στοιχεία που προκαλούν φόβο και εντυπωσιάζουν τους καλεσμένους. Η χρήση κατάλληλου φωτισμού είναι καθοριστική. Οι χαμηλοί φωτισμοί, τα φώτα που τρεμοπαίζουν και τα κεριά συμβάλλουν στη δημιουργία μιας σκοτεινής και μυστηριώδους ατμόσφαιρας.

BUY NOW

BUY NOW

BUY NOW

Πέρα από το φως, σημαντικό ρόλο παίζουν και οι ήχοι. Ένα φόντο με ηχογραφημένα ουρλιαχτά, κραυγές ή ακόμα και ήχους ανέμου μπορεί να κάνει τη βραδιά ακόμη πιο ανατριχιαστική. Για να το κάνετε ακόμη πιο ενδιαφέρον, μπορείτε να προσθέσετε εφέ ομίχλης με μηχανές καπνού, ειδικά αν το party είναι σε εξωτερικό χώρο. Αν έχετε κάποιον κήπο ή αυλή, αξιοποιήστε τον για να δημιουργήσετε ένα «νεκροταφείο», χρησιμοποιώντας ψεύτικες ταφόπλακες και σκελετούς που ξεπροβάλλουν από το χώμα. Οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που θα κάνουν τη διαφορά.

BUY NOW

BUY NOW

BUY NOW

Κοστούμια: Δώστε έμφαση στη μεταμφίεση
Ένα από τα πιο διασκεδαστικά μέρη του Halloween party είναι τα κοστούμια. Ενθαρρύνετε τους καλεσμένους να φορέσουν τα πιο τρομακτικά, δημιουργικά ή αστεία κοστούμια τους, και σκεφτείτε να διοργανώσετε έναν διαγωνισμό για το καλύτερο κοστούμι της βραδιάς. Ένας τέτοιος διαγωνισμός όχι μόνο θα προκαλέσει περισσότερη συμμετοχή, αλλά θα δώσει και ένα επιπλέον κίνητρο στους καλεσμένους σας να γίνουν ακόμα πιο ευρηματικοί.

Photo By Kara's Party Ideas .com

Είναι καλή ιδέα να θέσετε κάποιους βασικούς κανόνες, αν το party έχει συγκεκριμένο θέμα. Εάν έχετε επιλέξει, για παράδειγμα, ένα vintage θεματικό πάρτι εμπνευσμένο από τον 19ο αιώνα, οι καλεσμένοι σας θα πρέπει να εμφανιστούν με ρούχα που ταιριάζουν στην εποχή, με δαντελωτά φορέματα, καπέλα και κομψά κοστούμια, ή ακόμα και πιο γκροτέσκ εκδοχές τους με προσθήκες που παραπέμπουν σε κάτι πιο σκοτεινό.

Photo By Kara's Party Ideas .com

Αν έχετε το χρόνο και τη διάθεση, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο ειδικά για φωτογραφίες. Στήστε ένα φωτογραφικό booth, διακοσμημένο με θέματα Halloween, όπου οι καλεσμένοι θα μπορούν να φωτογραφηθούν με φόντο που ταιριάζει στο θέμα του πάρτι.

Photo By aysanmis

Ειδικά κοκτέιλ και μενού τρομακτικών γεύσεων
Το φαγητό και το ποτό είναι εξίσου σημαντικά σε κάθε πάρτυ, και στο Halloween μπορείτε να πειραματιστείτε με τη δημιουργικότητα και το χιούμορ σας. Ένα πετυχημένο Halloween μενού δεν περιορίζεται μόνο στη γεύση, αλλά πρέπει να είναι και οπτικά εντυπωσιακό και φυσικά τρομακτικό. Μπορείτε να δημιουργήσετε φαγητά που μοιάζουν με διάφορα φρικιαστικά πράγματα, όπως «μάτια» από ζελέ, μπισκότα που θυμίζουν κομμένα δάχτυλα, ή ακόμη και ζελέ σε σχήμα εγκεφάλου. 

Photo By Vincent Van Tort

Τα κοκτέιλ μπορούν επίσης να δώσουν μια μοναδική διάσταση στο πάρτι σας. Ένα μαγικό φίλτρο με μπλε ή μωβ χρώμα, ή ένα κοκτέιλ που βγάζει καπνό χάρη στον ξηρό πάγο, θα τραβήξει σίγουρα την προσοχή. Μπορείτε να δώσετε στα ποτά σας τρομακτικά ονόματα, όπως «Ματωμένη Μαργαρίτα» ή «Zombie Brew». Προσέξτε, όμως, να προσφέρετε και κάποιες μη αλκοολούχες επιλογές για τους καλεσμένους που δεν πίνουν ή για τα παιδιά, αν το πάρτι είναι οικογενειακό.

Photo By Alisonclark

Τρομακτικές δραστηριότητες και παιχνίδια
Για να κρατήσετε το ενδιαφέρον και τη διάθεση στα ύψη, φροντίστε να συμπεριλάβετε στο πρόγραμμά σας διάφορες δραστηριότητες και παιχνίδια. Μπορείτε να οργανώσετε έναν διαγωνισμό κολοκυθο-γλυπτικής (carving pumpkins), όπου οι καλεσμένοι θα ανταγωνίζονται για το ποιος θα φτιάξει το πιο τρομακτικό πρόσωπο σε μια κολοκύθα. Ένα άλλο κλασικό παιχνίδι είναι το κυνήγι θησαυρού, με στοιχεία τρόμου κρυμμένα στον χώρο του πάρτι. Φροντίστε να γεμίσετε τον χώρο με μικρές «παγίδες» για τους συμμετέχοντες.

Photo By discover.hubpages.com

Επίσης, μπορείτε να οργανώσετε έναν διαγωνισμό τρομακτικών ιστοριών, όπου οι καλεσμένοι θα μοιράζονται τις πιο τρομακτικές ιστορίες που ξέρουν. Φροντίστε να υπάρχει κατάλληλη ατμόσφαιρα, με χαμηλό φωτισμό και κεριά για να κάνει τις ιστορίες πιο ζωντανές και ανατριχιαστικές. Άλλη μια δημοφιλής δραστηριότητα είναι η προβολή ταινιών τρόμου. Δημιουργήστε έναν χώρο με μαξιλάρια και κουβέρτες, όπου οι καλεσμένοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν παλιές κλασικές ταινίες τρόμου, όπως το «Dracula», ή σύγχρονες επιτυχίες όπως το «The Conjuring».

Photo By discover.hubpages.com

Αναμνηστικά και δώρα
Τέλος, για να κλείσει η βραδιά με τον καλύτερο τρόπο, σκεφτείτε να δώσετε στους καλεσμένους σας αναμνηστικά που θα τους θυμίζουν το πάρτυ σας. Μικρά καλάθια με γλυκά, ατομικά διακοσμημένα cupcakes ή ακόμη και μικρά τρομακτικά διακοσμητικά είναι ιδανικές επιλογές. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε μικρά αναμνηστικά, όπως μαγνητάκια ή φωτογραφίες από το πάρτι, ώστε οι καλεσμένοι να έχουν κάτι να θυμούνται.


Photo By Merrick's Art

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση