ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρί κολάν, cropped μπλουζάκι και suede blazer σε καμηλό χρώμα
 

Αυτή η υπέροχη και φανταστική πίτα με ψαρικά είναι must try

Πίτα ψαρικών

Αθηνά Λοϊζίδου

Υπέροχη και φανταστική πίτα με ψαρικά! Πραγματικά μια από τις πιο λατρεμένες μου συνταγές! Πρέπει να τη φτιάξετε!

Χρόνος ετοιμασίας: 15’
Χρόνος ψησίματος: 20’
Μερίδες: 6
Θερμίδες ανά μερίδα: 515

Θα χρειαστούμε ένα ταψί ή πυρέξ διαστάσεων 20x20 X5 εκ.

ΥΛΙΚΑ:

1 μικρό κρεμμύδι, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
40 γρ. βούτυρο
1 κ.γ. θυμάρι
60 γρ. αλεύρι
450 ml γάλα
1 κ.γ. ζωμός λαχανιών
2 κ.γ. αγγλική μουστάρδα
Αλάτι – πιπέρι
4 κ.σ. ούζο
250 γρ. φιλέτα σολομού χωρίς δέρμα, κομμένα σε κομμάτια Blue Island
250 γρ. φιλέτα μπακαλιάρου χωρίς δέρμα, κομμένα σε κομμάτια Blue Island
150 γρ. μετρίου μεγέθους γαρίδες, καθαρισμένες Blue Island
1 κ.σ. φρέσκος χυμός λεμονιού
200 γρ. αρακάς

Για την επικάλυψη πουρέ πατάτας:

750 γρ. πατάτες, ξεφλουδισμένες, κομμένες σε κομμάτια και ψημένες σε νερό μέχρι να μαλακώσουν
75 γρ. βούτυρο, κομμένο σε κύβους
50 ml γάλα
½ κ.γ. πάπρικα
Αλάτι - πιπέρι
75 γρ. τυρί Cheddar, τριμμένο

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Ψάρι: Τελευταία Ενημέρωση

X