ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρί κολάν, cropped μπλουζάκι και suede blazer σε καμηλό χρώμα
 

Πεθύμησες ψάρι; Σου έχουμε 2 υπέροχες συνταγές

Αθηνά Λοϊζίδου

Μπαρμπούνια φιλέτα με κους κους

Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να απολαύσετε τα αγαπημένα μπαρμπούνια! 

Χρόνος ετοιμασίας: 30'
Χρόνος ψησίματος: 20'
Μερίδες: 4
Θερμίδες ανά μερίδα: 480 kcal

ΥΛΙΚΑ:

Για τα μπαρμπούνια:
500 γρ. μπαρμπούνια, καθαρισμένα και φιλεταρισμένα, από τις ψαραγορές “Blue Island”
20 γρ. ελαιόλαδο, για να τηγανίσουμε τα μπαρμπούνια
Αλάτι - πιπέρι  

Για το κους κους:

250 γρ. κους κους
450 γρ. νερό
50 γρ. λευκό κρασί
1 ζωμός λαχανικών, θρυμματισμένος
Ξύσμα φλούδας από ½ λεμόνι
Αλάτι – πιπέρι

Για να σερβίρουμε:

1 κ.σ. κάππαρη
2 κ.σ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
Ντοματίνια

Ψαρόσουπα

Πολύ νόστιμη και χορταστική ψαρόσουπα για κάθε γιορτινό τραπέζι. 

Χρόνος ετοιμασίας: 15΄ 
Χρόνος ψησίματος: 20΄ 
Μερίδες: 6 
Θερμίδες ανά μερίδα: 180 kcal

ΥΛΙΚΑ:

30 γρ. ελαιόλαδο 
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 καρότο καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια
2 κλωναράκια σέλερι, κομμένα σε φέτες
150 ml λευκό κρασί
2 φύλλα δάφνης
1 λίτρο νερό
400 γρ. πατάτα καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους
1 κουταλάκι θυμάρι
1 κουταλιά ζάχαρη
1 ζωμός λαχανικών KNORR, χωρίς αλάτι
1 κουταλάκι κύμινο
Αλάτι - πιπέρι
200 γρ. φιλέτο ψάρι χωρίς κόκκαλα και δέρμα, κομμένο σε κομματάκια

Ψάρι: Τελευταία Ενημέρωση

X