ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρί κολάν, cropped μπλουζάκι και suede blazer σε καμηλό χρώμα
 

10 must Nic-dining πιάτα

Ολόκληρη το αφιέρωμα στο must Απριλίου, που κυκλοφορεί 3/4 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

newsroom must

«Μετά το πρώτο φιλί και το δεύτερο ποτήρι κρασί όλοι αισθανόμαστε αθάνατοι» είχε πει ο Ουρουγουανός συγγραφέας Εδουάρδο Γκαλεάνο. Καθόλου δεν διαφωνούμε, θα τολμούσαμε εντούτοις να τον παραφράσουμε κάπως, προσθέτοντας σε αυτά που έχουν τη δύναμη να μας συνεπαίρνουν και ένα νόστιμο -με εντυπωσιακή παρουσίαση- πιάτο, σε ένα καλό εστιατόριο της πόλης.

COD FILLET - Skinny Fox
Η «συνταγή» που συνδυάζει τη γεύση με την εντυπωσιακή εμφάνιση κερδίζει ολοένα και περισσότερο τους bon viveur, αλλά
και τους απανταχού influencers που ψάχνουν εναγωνίως το επόμενο viral post. Αρκετούς από αυτούς θα τους βρεις τα βράδια στο Skinny Fox να απολαμβάνουν το υπέροχο από κάθε άποψη Cod Fillet που βγαίνει από την κουζίνα του σεφ Στέφανου Ζαχαριάν. Ο δυσεύρετος στο νησί φρέσκος μπακαλιάρος, ο πουρές από αφρό μπιζελιού, η κόκκινη κινόα, τα μανιτάρια shimeji, τα σπαράγγια, το λάδι μαϊντανού και οι νιφάδες αμυγδάλου οπτικά δημιουργούν ένα άψογο πιάτο και γευστικά ένα πολύ ισορροπημένο αποτέλεσμα.

INFO: τηλ.2225070,
Μενάνδρου 14, @skinnyfoxcy

Ολόκληρη το αφιέρωμα στο must Απριλίου, που κυκλοφορεί 3/4 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση

X