ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: lace καλσόν, μίνι μαυρο φόρεμα και ankle boots
 

25 γρήγορες ερωτήσεις στη σεφ Αδαμαντία Πετρούσκα

Wiz Guide

Το Wiz σκιαγραφεί το προφίλ της σεφ του εστιατορίου Nema στην Πάφο, Αδαμαντίας (Άντας) Πετρούσκα, μέσα από 25 ερωτήσεις.

1. Πώς μπήκε η μαγειρική στη ζωή σου;
Ανέκαθεν αγαπούσα τη μαγειρική, από μικρή ηλικία. Μαζί με τον παιδικό μου φίλο Γιάννη, ο οποίος είναι και εκείνος σεφ, μπαίναμε στην κουζίνα, πότε του δικού μου σπιτιού και πότε του δικού του και φτιάχναμε διάφορες συνταγές. Μάλιστα,  είχαμε την απαίτηση να τις δοκιμάζουν οι δικοί μας και να μας λένε τη γνώμη τους. Από τότε ξέραμε τι επάγγελμα θα ακολουθήσουμε.

2. Σημαντικότερη στιγμή της καριέρας σου;
Αυτό που είναι βαθιά μέσα μου ήταν όταν μετά από χρόνια ήρθε ο δάσκαλός μου στο μαγαζί μου, και στο τέλος της βραδιάς με έσφιξε στην αγκαλιά του και μου είπε «Μπράβο σου, είμαι πολύ περήφανος για εσένα».

3. Σεφ που θαυμάζεις και αποτελεί πηγή έμπνευσης;
Ο πρώτος σεφ που θαύμασα ήταν ο Γιώργος Νιότης, ο δάσκαλός μου, πηγή έμπνευσης για τους περισσότερους μάγειρες της γενιάς μου. Και αργότερα, όταν άρχισα να ασχολούμαι με την ιταλική γαστρονομία, που τελικά έγινε το πάθος μου, ο Antonio Carluccio.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ 

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση

X