Στην παλιά Λευκωσία, στην Επτανήσου, δίπλα στη φουλ ανακαινισμένη Δημοτική Αγορά της πόλης, ξεφύτρωσε ένα κουκλίστικο εστιατόριο με αέρα ευρωπαϊκό (μεσογειακό για να ακριβολογούμε) και γεύσεις δυνατές για τις οποίες σίγουρα θα επιστρέψεις ξανά και ξανά μετά την πρώτη φορά που θα τις απολαύσεις!
Ο Θεόδωρος Λοΐζου έφτιαξε το Biga, ένα όμορφο εστιατόριο το οποίο εξειδικεύεται στη ναπολιτάνικη πίτσα, προσφέροντας πέντε είδη στο μενού. Εκτός από τη Margherita και τη Marinara, θα βρείτε επίσης αυτή με Pistachio και Prosciutto, τη Spicy, αλλά και αυτή με Wild Mushrooms -τα οποία μανιτάρια μάλιστα έρχονται κατευθείαν από τη Γαλλία. Σε σχέση με τις πρώτες ύλες, πάντως, αρκετές καταφθάνουν από την Ιταλία, όπως το αλεύρι Caputo, ενώ κάποιες είναι και από Κύπρο.
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου εδώ