ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρί κολάν, cropped μπλουζάκι και suede blazer σε καμηλό χρώμα
 

Η διατροφή που ακολουθεί ο Κάρολος και η Καμίλα

Ο Tom Parker Bowles αποκαλύπτει τα μυστικά της κουζίνας τους.

Μαρία Καραμάνου

Σε αποκαλύψεις για τις διατροφικές συνήθειες της βασίλισσας Καμίλα και του βασιλιά Καρόλου προχώρησε ο Tom Parker Bowles, γιος της Καμίλα, εν όψει της κυκλοφορίας του βιβλίου του «Cooking and the Crown: Royal Recipes from Queen Victoria to King Charles III». Ο Parker Bowles μοιράστηκε μερικά αποσπάσματα με άρθρο του στη «The Daily Mail», προσφέροντας μια ματιά στη καθημερινή διατροφή του βασιλικού ζεύγους.

Σύμφωνα με τον Parker Bowles, η Καμίλα και ο Κάρολος προτιμούν «απλό, υγιεινό και εποχιακό φαγητό». Οι γεύσεις τους επιμελείται ο σεφ του παλατιού, Mark Flanagan, ο οποίος ακολουθεί το ζευγάρι στις διάφορες κατοικίες τους. Ο Κάρολος, περιγράφεται ως «αληθινός ήρωας του φαγητού», που εφαρμόζει την ιδέα της βιωσιμότητας στην κουζίνα του, με ντουλάπια γεμάτα εποχιακά αγαθά από τα βασιλικά κτήματα, όπως κρέας και φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Η σπατάλη φαίνεται να είναι εκτός προγράμματος για τον βασιλιά, ο οποίος συνήθως παραλείπει το μεσημεριανό γεύμα για να απολαύσει ένα χαλαρό απογευματινό τσάι. Αυτή η βασιλική παράδοση περιλαμβάνει μια πληθώρα γλυκών και αλμυρών εδεσμάτων, όπως σκόνες, μακαρόν και σάντουιτς, προσφέροντας μια νότα πολυτέλειας στην καθημερινότητά τους.

Όσον αφορά τη βασίλισσα Καμίλα, οι διατροφικές της προτιμήσεις είναι πιο ελαφριές, με γεύματα όπως κοτόσουπα ή καπνιστό σολομό. Το βραδινό τους είναι συνήθως «χαλαρό» και απομακρύνεται από την επίσημη μεγαλοπρέπεια που συχνά χαρακτηρίζει τα επίσημα δείπνα του Παλατιού.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X