ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Μακρυμάνικο bodycon φόρεμα και μποτάκια
 

Aπό το Ηρώδειο αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει viral

Ένα βίντεο που δείχνει τη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα, να τραγουδά όλο όρεξη και μπρίο.

newsroom must

«Με αυτό το βίντεο του Ηρωδείου ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στην τελευταία Θεότητα του ελληνικού τραγουδιού...», αναφέρει ένας χρήστη στο Threads και εμείς βλέπουμε πόσο ωραία ενέργεια είχε λίγο πριν το λιποθυμικό επεισόδιο και τα όσα ανέλπιστα ακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου.

Στο βίντεο, η Μαρινέλλα ερμηνεύει ένα ρυθμικό τραγούδι της, το «Και καλύτερα», χορεύοντας με περισσό μπρίο, γεμίζοντας όπως πάντα τη σκηνή με την ενέργειά της και αποδεικνύοντάς μας πως η ηλικία είναι απλώς ένα νούμερο και τίποτε περισσότερο.

 
Δημοσίευση από @haris_sigouros
Προβολή στο Threads

Σημειώνουμε πως στη συναυλία στο Ηρώδειο πρόλαβε να πει μόνο δύο τραγούδια, ενώ στο τρίτο, που ήταν το «Εγώ κι εσύ» (γνωστό και ως «Τα λόγια είναι περιττά»), έχασε τις αισθήσεις της, με τη συναυλία τελικά να διακόπτεται οριστικά.

Τα τελευταία λόγια που ερμήνευσε ήταν ««Εγώ κι εσύ, Θεέ μου, μας έμαθες εσύ τόσο πολύ να αγαπάμε», ενώ η συνέχεια τη βρήκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Υγεία, αφού σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία).

Ευχόμαστε κι εμείς με τη σειρά μας ταχεία ανάρρωση στη Μαρινέλλα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση