ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Μακρυμάνικο bodycon φόρεμα και μποτάκια
 

Viral ξανά σκηνή από σειρά λόγω των Ολυμπιακών

Viral η σκηνή με τον Χοσέ και τη Νίκη της Σαμοθράκης στη σειρά Σαββατογεννημένες μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών.

Μαρία Καραμάνου

Η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα συγκίνησε το κοινό και έφερε στο προσκήνιο μερικές αξέχαστες στιγμές, τόσο από την ιστορία όσο και από την ποπ κουλτούρα. Κατά την τελετή λήξης, η αποκάλυψη της Νίκης της Σαμοθράκης στο κέντρο του σταδίου προκάλεσε ένα κύμα νοσταλγίας και χαμόγελα στους Έλληνες θεατές, φέρνοντας στη μνήμη μια αστεία σκηνή από την αγαπημένη σειρά «Σαββατογεννημένες».

Η σκηνή, η οποία έγινε viral στα social media, παρουσιάζει τον Χοσέ, έναν χαρακτήρα που υποδύεται ο Γιώργος Καπουτζίδης, να δείχνει στον Σάββα (Σάκη Μπουλά), που πάσχει από αμνησία, ένα αντίγραφο της Νίκης της Σαμοθράκης. Ωστόσο, ο Χοσέ, που δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ελληνική ιστορία, αποκαλεί το γλυπτό «Νίκη της μοθράκης», προκαλώντας την απελπισμένη αντίδραση της Σούλας (Ράνια Σχίζα), η οποία τον διορθώνει με έμφαση, «Σαμοθράκης». Ο Χοσέ, όμως, επιμένει, «Όχι μοθράκη, σαν μοθράκη», προκαλώντας γέλια με την άστοχη προσπάθειά του να εξηγήσει την ομοιότητα των λέξεων.

Ο λογαριασμός «greek arrow» στο Instagram ανέβασε το συγκεκριμένο κλιπ, ξυπνώντας ευχάριστες αναμνήσεις στους θεατές της σειράς. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, γνωστός για την αγάπη του στο χιούμορ και τις νοσταλγικές στιγμές, δεν έχασε την ευκαιρία να αναδημοσιεύσει το κλιπ στο δικό του προφίλ, προκαλώντας κύμα σχολίων και αντιδράσεων από τους ακολούθους του.

Δείτε το βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση