ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρί κολάν, cropped μπλουζάκι και suede blazer σε καμηλό χρώμα
 

Μια ιδιαίτερη συνταγή με κοτόπουλο που πρέπει να δοκιμάσεις

Κοτόπουλο σε γάλα καρύδας με ρύζι

Αθηνά Λοϊζίδου

Μια συγχώνευση γεύσεων από την Ταϊλάνδη και την Ινδία. Το τέλειο, ζεστό, εύκολο και γρήγορο μπολ ασιατικού φαγητού.

Χρόνος προετοιμασίας: 15’
Χρόνος μαγειρέματος: 20’
Μερίδες: 3
Θερμίδες ανά μερίδα: 530

ΥΛΙΚΑ:

600 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους
1 κ.σ. κουρκουμά (turmeric)
1 κ.σ. τζίντζερ σε σκόνη
3 κ.σ. σησαμέλαιο
2 κ.σ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
¼ κ.γ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο
¼-1 κουταλάκι μπούκοβο (χρησιμοποιήστε περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με το τι σας αρέσει)
230 γρ. νερό
1 κύβος ζωμού κοτόπουλου ΚΝΟRR
400 γρ. (1 κονσέρβα) γάλα καρύδας light
60 γρ. φρέσκα φύλλα σπανάκι
Ο χυμός από 2 λάιμ
Αλάτι και πιπέρι
300 γρ. μαγειρεμένο ρύζι basmati, για το σερβίρισμα
Φρέσκα φύλλα κόλιαντρου για το σερβίρισμα

Δείτε την εκτέλεση εδώ

Κρέας: Τελευταία Ενημέρωση

X