Ωραίο, μεγάλο και πλούσιο το κυπριακό σουβλάκι. Εντούτοις αξίζει πολλές φορές να «σπάμε» την παράδοση και να ταξιδεύουμε γευστικά και νοερά μέχρι την Ελλάδα, απολαμβάνοντας ένα κλασσικό μερακλίδικο ελληνικό πιτόγυρο. Τώρα, μπορεί η πίτα να μην «αγκαλιάζει» αποκλειστικά γύρο, μπορεί να περιέχει και καλαμάκι. Το σίγουρο είναι πως ό,τι κρέας και να έχει μέσα είναι εξίσου λαχταριστή, ιδίως όταν είναι φουλαρισμένη με τζατζίκι, τηγανητές πατάτες, ντομάτες και κρεμμύδι. Εάν δε όλα αυτά είναι φρέσκα, σε συνδυασμό με το καλοψημένο σουβλάκι κάνουν σίγουρα την διαφορά.
Το WiZ σάς προτείνει 8 μαγαζιά στη Λευκωσία που ξέρουν από καλό ελληνικό σουβλάκι.
Διαβάστε την συνέχεια εδώ