Wiz Guide
Από τη μια ο σπέσιαλ μεζές που ο μερακλής κύριος Αντρέας προσφέρει εδώ και 23 χρόνια και από την άλλη οι μερακλήδες μουσικοί πελάτες που έχουν κάνει στέκι τους «Το Κοντοσούβλι», έχουν βοηθήσει έτσι ώστε η φήμη της ταβέρνας να εξαπλωθεί παντού στην πόλη.
Από το 2000 ο κύριος Ανδρέας διατηρεί στο κέντρο της πόλης μια πολύ ωραία ταβέρνα, στην οποία προσφέρει έναν σπέσιαλ μεζέ. Με περηφάνεια ο ίδιος δηλώνει ότι όλα όσα προσφέρονται στην ταβέρνα του φτιάχνονται επί τόπου, από το ταχίνι μέχρι τις σεφταλιές.
Η ταβέρνα φημίζεται για το κοντοσούβλι (εξ ου και το όνομα), όπως επίσης για τις οφτές πατάτες (προέλευσης Μενοίκου ή Κοκκινοχωριών), αλλά και για το πιλάφι πουργούρι με την εξαιρετική γεύση.
Διαβάστε την συνέχεια στο wiz-guide