Wiz Guide
Ο νεαρός Κύπριος σεφ, ο οποίος ζει και εργάζεται ως Sous Chef στο μισελενάτο εστιατόριο MoSuke στο Παρίσι, ενώ έχει υπάρξει και μέλος της Εθνικής Ομάδας Νέων Μαγειρικής Κύπρου, κατέκτησε την κορυφή του San Pellegrino Young Chef Region France.
Ο διαγωνισμός έγινε στο Le Cordon Bleu Paris, οι νεαροί συμμετέχοντες σεφ ήταν 165 στο σύνολό τους, ενώ την κριτική επιτροπή αποτέλεσαν οι παρακάτω πολυβραβευμένοι με αστέρια Michelin σεφ:
Alexandre Mazzia à Marseille, 3 étoiles Michelin 3***
Clément Bécherel, Plénitude à Paris, 3 étoiles Michelin 3***
David Toutain, restaurant david toutain à Paris, 2 étoiles Michelin 2**
Georgiana Viou 1 étoiles Michelin 1*
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ