Wiz Guide
Κρασί, αλμύρα και όλα τα καλά της θάλασσας, για να ξεκινήσει η Σαρακοστή με έναν αλλιώτικο τρόπο φέτος!
Εκτός από το κλασσικό «κόψιμο της μούττης», σε αγρούς και εκδρομικούς χώρους, πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν την άνεση μιας ψαροταβέρνας ή ενός εστιατορίου, ενίοτε δίπλα στο κύμα, απολαμβάνοντας θαλασσινά, μαλάκια και όστρακα (γιατί όχι και ψάρι).
Αν και οι πλείστες ταβέρνες και εστιατόρια δεν θα έχουν κάτι σπέσιαλ στο μενού τους για τη συγκεκριμένη μέρα (πλην ίσως κάποιων ορεκτικών όπως λαγάνες, νηστίσιμα dips, παντζάρια, πατάτες βραστές κλπ), εντούτοις επιλέξαμε 16 από τα αγαπημένα μας στο νησί και τα προτείνουμε για όλους όσοι αποφασίσουν φέτος να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία, δείτε την συνέχεια του Wiz-Guide εδώ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 7 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ