ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρί κολάν, cropped μπλουζάκι και suede blazer σε καμηλό χρώμα
 

Το νέο νέο cool μπαρ της πόλη

Wiz Guide

Σερβίρει κοκτέιλ που δύσκολα θα βρεις σε άλλο μαγαζί στο νησί, κυπριακό καφέ με λουκουμάκι της Πάφου, πίτα της σάτζιης με αναρή ανάλατη και τερατσόμελο, όταν δεν φιλοξενεί DJ παίζει επιλογές από ποιοτικά ελληνικά τραγούδια στην instrumental εκδοχή τους και τέλος, έχει αέρα ευρωπαϊκό, κυρίως λόγω της εμπειρίας των δύο ιδιοκτητών του σε μαγαζιά στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα.

Το Λαμπατέρ Bistro Bar όπως είναι το πλήρες όνομά του βρίσκεται στη Λάρνακα, σε μια σχετικά σκοτεινή περιοχή. Φτάνοντας εκεί, ειδικά το βράδυ, θα αγαπήσεις μεμιάς την ατμόσφαιρα με τα δύο φωτεινά λαμπατέρ στον εξωτερικό χώρο. Εξίσου cozy είναι και το σκηνικό στο εσωτερικό, με τα χειροποίητα λαμπατέρ που φτιάχτηκαν από άδεια μπουκάλια, αλλά και το προσεγμένο ντεκόρ που φέρνει αέρα και αισθητική ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων.

Ο Εμμανουήλ Αναστασίου υπήρξε για αρκετά χρόνια σε πόλεις όπως το Λονδίνο, το Εδιμβούργο και το Μπέλφαστ, δουλεύοντας στην εστίαση, ενώ ο συνέταιρός του, Στέλιος Λεγάκης, έκανε πέρασμα από Ελλάδα. Επιστρέφοντας στη Λάρνακα θέλησαν να φτιάξουν έναν χώρο σύμφωνα με τα δικά τους αισθητικά κριτήρια, προσφέροντας στους πελάτες τους μια εμπειρία αντίστοιχη με αυτή που είχαν οι ίδιοι όντας στο εξωτερικό.

Στο all day bar τους μπορείς να πας από το πρωί για specialty coffee ή κυπριακό καφέ και σνακ (τυρόπιτα, κασερόπιτα, μπουγάτσα σοκολάτα, φλογέρα ταχίνι-σοκολάτα κλπ), για να απολαύσεις μια πιατέλα με προϊόντα brunch (αλλαντικά, κρουασάν, ψωμάκι, ταχίνι-μέλι, φρούτα, ξηρούς καρπούς), ενώ τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας θα βρεις platters αλλαντικών και τυριών (με αρκετά κυπριακά προϊόντα), επιλογές από ολόφρεσκα κυπριακά σάντουιτς, αλλά και σπέσιαλ επιλογές για τους πολύ μυημένους, όπως σπιτική πίτα της σάτζιης με μέλι ή Nutella ή εναλλακτικά με αναρή ανάλατη και τερατσόμελο, κυπριακά και ελληνικά κρασιά, Prosecco Maschio, μεγάλη γκάμα από spirits, όπως επίσης και ζιβανία από το οινοποείο Οίνου Γη αλλά και παλαιωμένο τσίπουρο -τα δύο τελευταία έρχονται με τον μεζέ τους.

Διαβάστε την συνε΄χεια στο Wiz Guide

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
bar  |  Nicosia  |  Larnaca  |  έξοδος  |  ιδέες  | 

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση

X