ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: lace καλσόν, μίνι μαυρο φόρεμα και ankle boots
 

2 συνταγές που πρέπει να δοκιμάσεις σήμερα

Το μενού της ημέρας από την Αθηνά Λοϊζίδου

Σολομός με σπανάκι και αγκινάρες σε κρέμα καρύδας
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 10’
Xρόνος μαγειρέματος: 15’
Συνολικός χρόνος: 25’

ΥΛΙΚΑ:

Για 3 μερίδες:

3 φιλέτα σολομού με το δέρμα τους
Aλάτι - πιπέρι
½ κουταλάκι πάπρικα
1 κουταλάκι ελαιόλαδο
1 κουταλιά κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές φύλλα φρέσκου φασκόμηλου
½ κουταλάκια νιφάδες καυτής κόκκινης πιπεριάς
½ συσκευασία (200 γρ.) κονσερβοποιημένο ελαφρύ γάλα καρύδας, στο οποίο διαλύουμε 20 γρ. corn flour
Χυμός και ξύσμα φλούδας από ½ λεμόνι
Αλάτι – πιπέρι
2 φλιτζάνια φρέσκα φύλλα σπανακιού
30 γρ. μαριναρισμένες αγκινάρες, στραγγισμένες και χοντροκομμένες

Διαβάστε την εκτέλεση εδώ

Frozen yogurt bites με φράουλες
Βαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος να παγώσει: 3 ώρες

Θα χρειαστούμε ένα ταψί για κέικ διαμέτρου 26 εκ.

ΥΛΙΚΑ:

1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
400 γρ. φράουλες, καθαρισμένες και κομμένες σε τέταρτα
200 γρ. μέλι Ανθέων "Τζιβέρτι"
40 γρ. χοντροκομμένα χαλεπιανά (φιστίκια Αιγίνης)
50 γρ. granola

Διαβάστε την εκτέλεση εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FOOD: Τελευταία Ενημέρωση

X