ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: lace καλσόν, μίνι μαυρο φόρεμα και ankle boots
 

Αν δεν ξέρεις τι θα μαγειρέψεις σήμερα, η συνταγή αυτή σε ενδιαφέρει!

Φασολάκια με λεμόνι, ντοματίνια και αρωματικά

Πολύ νόστιμο φασολάκι φτιαγμένο διαφορετικά από τον παραδοσιακό τρόπο, μιας και το φρέσκο φασολάκι το ψήνουμε στον ατμό για να διατηρηθεί τραγανιστό και να κρατήσει το ζωηρό πράσινο του χρώμα.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 10΄
Χρόνος ψησίματος: 10΄

ΥΛΙΚΑ:

Για 6 μερίδες ως συνοδευτικό
500 γρ. φασολάκια φρέσκα, καθαρισμένα και κομμένα
20 ml ελαιόλαδο
¼ κουταλάκι λιωμένο σκόρδο
1 κουταλιά κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ κουταλάκι μπούκοβο (αποξηραμένες νιφάδες καυτής κόκκινης πιπεριάς, τσίλι)
1 κουταλάκι ρίγανη
1 κουταλάκι θυμάρι
200 γρ. (½ συσκευασία) ντομάτες ψιλοκομμένες
50 ml νερό
50 γρ. (2 συσκευασίες) φρεσκο-στυμμένος κατεψυγμένος χυμός λεμονιού PAPAFiLiPOU
1 πρέζα ζάχαρη
Αλάτι-πιπέρι

Για να σερβίρουμε:
Φρέσκα ντοματίνια κομμένα στη μέση
Φρέσκα φύλλα θυμαριού
Φρέσκα φύλλα ρίγανης

Διαβάστε την εκτέλεση εδώ

FOOD: Τελευταία Ενημέρωση