Αθηνά Λοϊζίδου
Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος ψησίματος: 40 λεπτά
Μερίδες: 16
Θερμίδες ανά μερίδα: 385 kcal
Θα χρειαστούμε ένα ταψί 20 Χ 26 εκ., στρωμένη η βάση του με λαδόχαρτο
ΥΛΙΚΑ:
2 αβγά
180 γρ. γάλα
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
130 γρ. ηλιέλαιο
1 κ.γ. βανίλια
300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
250 γρ. ζάχαρη
80 γρ. κακάο
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. αλάτι
180 γρ. ζεστό νερό, στο οποίο διαλύουμε 3 κ.γ. στιγμιαίο καφέ
Για το γλάσο σοκολάτας γάλακτος:
40 γρ. κρέμα γάλακτος
200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος NESTLÉ DESSERT, κομμένη σε κομματάκια
1 κ.γ. βανίλια
200 γρ. αλατισμένο βούτυρο, κομμένο σε κομμάτια
200 γρ. ζάχαρη άχνη
Διαβάστε την εκτέλεση εδώ