ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Μακρυμάνικο bodycon φόρεμα και μποτάκια
 

Έτσι θα φτιάξεις τα πασχαλινά μπισκότα που λατρεύουν οι royals

Ο προσωπικός chef της βασίλισσας Ελισάβετ μοιράστηκε την αγαπημένη της πασχαλινή συνταγή για μπισκότα

Μπορεί το φετινό Πάσχα να μην είναι όπως όλα τα άλλα, ωστόσο υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορούμε να κρατήσουμε ίδια. Ανάμεσα σε αυτά είναι το χαμόγελο και φυσικά η όρεξή μας... για πασχαλινές συνταγές!

Αν θέλετε φέτος να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό όσο αφορά τα μπισκότα, τότε έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε τα αγαπημένα πασχαλινά μπισκότα της βασίλισσας Ελισάβετ! Ο σεφ της βασίλισσας αποκάλυψε την συνταγή μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της οικογένειας και ιδού! Να σημειώσουμε πως ο σεφ προτρέπει τους χρήστες που θα την φτιάξουν, να ανεβάσουν φωτογραφίες με το hashtag #RoyalBakes

Για τη βάση του μπισκότου:
350 γρ. απλό αλεύρι
5 γρ. μαγειρική σόδα
10 γρ. τζίντζερ
5 γρ. κανέλα
125 γρ. ανάλατο βούτυρο
175 γρ. καστανή ζάχαρη
1 αυγό
60 γρ. σιρόπι

Για το γλάσο:
2 ασπράδια αυγού
600 γρ. ζάχαρη άχνη
Χρώμα ζαχαροπλαστικής της επιλογής μας

Διαδικασία
Για το μπισκότο:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170C
Αναμειγνύουμε το αλεύρι, τη μαγερική σόδα και τα μπαχαρικά σε ένα μπολ
Προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να έχει υφή σαν ψίχουλο
Προσθέτουμε τη ζάχαρη
Μόλις ενωθούν όλα, προσθέτουμε το αυγό και το σιρόπι
Χτυπάμε μαζί μέχρι να δημιουργηθεί η ζύμη
Ανοίγουμε τη ζύμη μέχρι να έχει πάχος 5mm
Χρησιμοποιούμε πασχαλινά σχέδια για να τους δώσουμε το σχήμα που επιθυμούμε
Τοποθετούμε τα μπισκότα σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στη μεσαία σχάρα για 12-15 λεπτά
Ψήνουμε μέχρι τα μπισκότα να γίνουν στέρεα και να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα
Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς

Για το γλάσο:
Προσθέτουμε το ασπράδι στα 600 γρ. άχνης ζάχαρης και χτυπάμε μέχρι να γίνει απαλό το μείγμα
Με κορνέ, καλύπτουμε την επιφάνεια των μπισκότων, δημιουργώντας ένα παχύ στρώμα

 
 
 
View this post on Instagram

The Royal pastry chefs are excited to share their 'Spiced Easter Biscuits' recipe with you to enjoy over the Easter weekend. Chefs hats at the ready, let us see your creations by tagging #RoyalBakes! Find the full recipe and method below: Biscuit base: 350g plain flour 5g bicarbonate of soda 10g ground ginger 5g cinnamon 125g unsalted butter 175g light soft brown sugar 1 egg 60g golden syrup Icing: 2 egg whites 600g icing sugar Food colouring of your choice! Biscuit Method: • Preheat the oven to 170 C // 340 F • Mix together the flour, bicarbonate of soda and spices in a bowl • Add the diced butter and mix until a crumb texture • Add the sugar • Once all of the above is combined, add the egg and golden syrup • Mix until a dough is formed • Roll the dough to a thickness of 5mm • Use biscuit cutters or a paper pattern to cut into desired shape • Place the biscuits on a non-stick mat, or parchment paper and bake on the middle shelf for 12-15 minutes • Bake until the biscuits maintain their shape when touched and are golden in colour • Cool completely before icing Icing Method: • Add 1 egg white to 600g of icing sugar and beat until smooth • The icing should pipe smoothly and be able to hold when piped as a line • To cover all the biscuits with icing add extra egg white to thin the mixture • Decorate and enjoy! #Easter #EasterBunny

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

FOOD: Τελευταία Ενημέρωση