ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρί κολάν, cropped μπλουζάκι και suede blazer σε καμηλό χρώμα
 

Σήμερα φτιάχνουμε healthy παγωτό

Η συνταγή που πρέπει να δοκιμάσεις

Αθηνά Λοϊζίδου

Healthy παγωτό
Ένα τόσο healthy παγωτό! Έχουμε μανία με αυτό το τόσο υπέροχο και φανταστικό σε υφή παγωτό. Χωρίς ζάχαρη, απλά φτιαγμένο με ώριμές μπανάνες, φυστικοβουτυρο, λίγο αλάτι και βανίλια! Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να είστε προνοητικοί και να κόψετε σε κομματάκια τις μπανάνες σας όταν είναι πολύ ώριμές. Να τις βάλετε σε ειδικά για τρόφιμα σακουλάκια και να αποθηκεύσετε στο ψυκτικό σας. Έτσι θα έχετε άμεσα κατεψυγμένες μπανάνες, όποτε τις χρειάζεστε. Αν θέλετε μπορείτε να σερβίρετε με κομματάκια vegan chocolate cookie, την συνταγή των οποίων θα βρείτε στην ιστοσελίδα μου!

Χρόνος ετοιμασίας:10’

Μερίδες: 3

Θερμίδες ανά μερίδα: 215 Kcl

Υλικά

300 γρ. κατεψυγμένες μπανάνες, κομμένες σε κομμάτια

50 γρ. φυστικοβούτυρο

20 γρ. σιρόπι σφενδάμου (maple syrup)

1 πρέζα αλάτι

Λίγη βανίλια

Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του πολιμίξερ μας. Χτυπάμε, σταματώντας το κατά διαστήματα και πιέζοντας το μείγμα στο κέντρο του πολιμίξερ με μια σπάτουλα. Κτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα λείο και βελουδένιο παγωτό. Σερβίρουμε σε μπολ με κομματάκια vegan chocolate cookie αν θέλουμε. 

Διαβάστε περισσότερες συνταγές εδώ

FOOD: Τελευταία Ενημέρωση

X