Αθηνά Λοϊζίδου
Υπέροχο φαγητό παραλίας! Εύκολο στην εκτέλεση και σιγουρά πιο ενδιαφέρον από ένα απλό σάντουιτς. Σε τορτίγια ολικής αλείφουμε λίγο πέστο μαζί με μαγιονέζα. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το χαλλούμι μας, κομμένο σε κυβάκια, μαρούλι savoy ψιλοκομμένο, καθώς και πάλι λίγο πέστο και μαγιονέζα. Προσθέτουμε το μείγμα σε κάθε τορτιγια, τυλίγουμε και διατηρούμε παγωμένη μέχρι να σερβίρουμε! Απλό και τόσο yummy φαγητό!
Χρόνος ετοιμασίας: 15’
Μερίδες: 6
Θερμίδες ανά μερίδα: 410 Kcl
ΥΛΙΚΑ:
3 Tortilla wraps
(250 g) 1 συσκευασία, Πισσουρκώτικο χωριάτικο χαλλούμι Χαραλαμπίδης Κρίστης, κομμένο σε κύβους
50 g έτοιμη σάλτσα πέστο
60 g μαγιονέζα
Αλάτι και πιπέρι
2 ποτήρια ψιλοκομμένο μαρούλι savoy
ΕKTEΛΕΣΗ:
Σε τορτίγια ολικής αλείφουμε λίγο πέστο μαζί με μαγιονέζα. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το χαλλούμι μας κομμένο σε κυβάκια, το μαρούλι savoy καθώς και λίγο πέστο, μαγιονέζα αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το μείγμα σε κάθε αλειμμένη τορτιγια, τυλίγουμε και διατηρούμε τα wraps μας παγωμένα μέχρι να σερβίρουμε! Απλό και τόσο yummy σνακ για παραλία η εκδρομή!