Αναμνήσεις και παλιές αγαπημένες γεύσεις θυμίζει αυτή η συνταγή για κίφιλλα με σταφίδες!
Χρόνος ετοιμασίας: 20΄
Χρόνος για να φουσκώσει η ζύμη: 1 ώρα για την πρώτη φάση + 1 ώρα για τη δεύτερη φάση
Χρόνος ψησίματος: 20΄
Μερίδες: 10
Θερμίδες ανά μερίδα: 300
ΥΛΙΚΑ:
Για τη ζύμη:
375 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις και έξτρα για το άνοιγμα της ζύμης
12 γρ. (1½ φακελάκι) μαγιά ξηρή
45 γρ. ζάχαρη
40 γρ. μαργαρίνη FLORA
1 κουταλάκι αλάτι
255 γρ. χλιαρό νερό
Για τη γέμιση:
75 γρ. μαργαρίνη FLORA
120 γρ. ζάχαρη
80 γρ. σταφίδες
Λίγη κανέλλα
Για την επικάλυψη με σάλτσα ζάχαρης:
100 γρ. ζάχαρη άχνη
20 γρ. νερό
Διαβάστε την εκτέλεση εδώ