Ένα φαγητό που τρελαίνει μικρούς και μεγάλους, τρώγεται όλες τις ώρες, όλες τις ημέρες και όλες τις εποχές και κερδίζει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Το γαλλικής προέλευσης έδεσμα, με την τόσο απλή αλλά συνάμα απολαυστική ζύμη, αλλάζει συχνά προφίλ κι από γλυκό γίνεται αλμυρό, ανάλογα με τη διάθεσή μας και το απολαμβάνουμε ως ορεκτικό, κυρίως πιάτο ή επιδόρπιο, προσθέτοντας όποια υλικά θέλουμε.
Αν έχεις λαχταρήσει μια κρέπα, λοιπόν, υπάρχουν αρκετές προτάσεις που προσφέρουν υπηρεσίες delivery και έρχονται και σε βρίσκουν όπου και να είσαι.
Δείτε την συνέχεια στο Wiz-guide