ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρί κολάν, cropped μπλουζάκι και suede blazer σε καμηλό χρώμα
 

Το ιδανικό σνακ για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας

Ψητό Brioche με ζαμπόν, τυρί και μανιτάρια

Αθηνά Λοϊζίδου

Ετοιμάστε αυτό το σνακ από πριν και στη συνέχεια ψήστε το λίγο πριν είστε έτοιμοι να σερβίρετε. Ιδανικό για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Χρόνος προετοιμασίας: 15’
Χρόνος μαγειρέματος: 50’
Μερίδες: 10
Θερμίδες: 330

Θα χρειαστούμε ένα βαθύ Pyrex, διαστάσεων 20 x 30 cm

ΥΛΙΚΑ:

1 μέτριο brioche ή τσουρέκι, κομμένο σε φέτες 2 εκ. η καθεμία
30 γρ. αλατισμένο βούτυρο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 φλιτζάνια ανάμικτα μανιτάρια, χοντροκομμένα
250 γρ. κρέμα γάλακτος
250 γρ. γάλα
3 αβγά
Αλάτι και πιπέρι
2 κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι
2 κ.σ. μουστάρδα Dijon
¼ κ.γ. τσίλι (χρησιμοποιήστε περισσότερο ή λιγότερο, ανάλογα με το τι σας αρέσει)
150 γρ. (1 συσκευασία) ζαμπόν Virginia Ham ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ κομμένο σε τετραγωνάκια
150 γρ. τριμμένο τυρί
Λίγο σουσάμι

Διαβάστε την εκτέλεση εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FOOD: Τελευταία Ενημέρωση

X