Αθηνά Λοϊζίδου
Ετοιμάστε αυτό το σνακ από πριν και στη συνέχεια ψήστε το λίγο πριν είστε έτοιμοι να σερβίρετε. Ιδανικό για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Χρόνος προετοιμασίας: 15’
Χρόνος μαγειρέματος: 50’
Μερίδες: 10
Θερμίδες: 330
Θα χρειαστούμε ένα βαθύ Pyrex, διαστάσεων 20 x 30 cm
ΥΛΙΚΑ:
1 μέτριο brioche ή τσουρέκι, κομμένο σε φέτες 2 εκ. η καθεμία
30 γρ. αλατισμένο βούτυρο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 φλιτζάνια ανάμικτα μανιτάρια, χοντροκομμένα
250 γρ. κρέμα γάλακτος
250 γρ. γάλα
3 αβγά
Αλάτι και πιπέρι
2 κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι
2 κ.σ. μουστάρδα Dijon
¼ κ.γ. τσίλι (χρησιμοποιήστε περισσότερο ή λιγότερο, ανάλογα με το τι σας αρέσει)
150 γρ. (1 συσκευασία) ζαμπόν Virginia Ham ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ κομμένο σε τετραγωνάκια
150 γρ. τριμμένο τυρί
Λίγο σουσάμι
Διαβάστε την εκτέλεση εδώ