ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: lace καλσόν, μίνι μαυρο φόρεμα και ankle boots
 

Το πεντανόστιμο μενού του Σαββάτου

3 συνταγές για σήμερα

Αθηνά Λοϊζίδου

Carrot cake no bake vegan τρούφες (Χωρίς ψήσιμο)

Τρούφες που έχουν γεύση carrot cake, χωρίς ζάχαρη, χωρίς αβγό και χωρίς αλεύρι!

Χρόνος ετοιμασίας: 15‘

Θερμίδες ανά 100 γρ.: 210 Kcal (ή 95 Kcal η μία)

ΥΛΙΚΑ:
Για 18 τρούφες:
185 γρ. βρόμη
160 γρ. νερό
126 γρ. άβραστο μέλι
65 γρ. φιστικοβούτυρο
1 κ.γ. κανέλα αλεσμένη
½ κ.γ. θαλασσινό αλάτι (προαιρετικά)
40 γρ. καρύδα (coconut)
120 γρ. καρότο, καθαρισμένο και τριμμένο
20 γρ. καρυδόψιχα
50 γρ. σταφίδες

Ζυμαρικά με ντοματίνια και βότκα
Πολύχρωμη και κρεμώδης μακαρονάδα, αυτή είναι η τέλεια συνταγή για κλασικά ιταλικά ζυμαρικά... Πλούσια, ελαφρώς πικάντικη και τόσο λαχταριστή!

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά
Μερίδες: 3
Θερμίδες ανά μερίδα: 560 kcal

ΥΛΙΚΑ:
250 γρ. ζυμαρικά penne ολικής άλεσης La Molisana
50 γρ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
½ κ.γ. σκόρδο, λιωμένο (προαιρετικά)
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. θρυμματισμένες νιφάδες κόκκινου πιπεριού (μπούκοβο)
450 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
60 γρ. βότκα
αλάτι και πιπέρι
120 γρ. κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά
20 γρ. αλατισμένο βούτυρο
30 γρ. τριμμένο τυρί παρμεζάνα συν περισσότερο για το σερβίρισμα
10 γρ. φρέσκα φύλλα βασιλικού, χοντροκομμένα

Πέστο ελιάς και τηγανητά κολοκυθάκια σε πίτα με φέτα και ρεβίθια
Η απόλυτη pitta pocket! 

Χρόνος ετοιμασίας: 30 λεπτά
Χρόνος ψησίματος: 10 λεπτά
Μερίδες: 4 pitta pockets
Θερμίδες ανά μερίδα: 410 kcal 

ΥΛΙΚΑ:

Για το πέστο ελιάς:
150 γρ. ανάμικτες πράσινες και μαύρες ελιές, χωρίς κουκούτσι
40 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
¼ φλιτζάνι φρέσκα φύλλα βασιλικού
60 γρ. ελαιόλαδο
νερό αν χρειαστεί

Για τα τηγανητά κολοκυθάκια:
2 κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες
1 μεγάλο αβγό
100 γρ. φλιτζάνι αλεσμένη φρυγανιά
40 γρ. αλεύρι
Αλάτι + πιπέρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Για το στήσιμο:

4 pitta pockets
50 γρ. πάστα ελιάς με λιαστές ντομάτες “THE KING OF OLIVES”
200 γρ. μαγειρεμένα ρεβίθια
100 γρ. φέτα κομμένη σε κύβους
1 φλιτζάνι φύλλα ρόκας

Δείτε τις εκτελέσεις στο Athena's Recipes

FOOD: Τελευταία Ενημέρωση

X