Χρόνος προετοιμασίας: 10'
Χρόνος μαγειρέματος: 20'
Μερίδες: 4
Θερμίδες ανά μερίδα: 315 Kcal
(Οι διατροφικές πληροφορίες είναι μόνο μια εκτίμηση. Η ακρίβεια των διατροφικών πληροφοριών για οποιαδήποτε συνταγή σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι εγγυημένη)
ΥΛΙΚΑ:
Για την βάση με τα φρούτα:
350 γρ. κατεψυγμένα σμέουρα (ή καλοκαιρινό μείγμα φρούτων δάσους)
410 γρ. κονσερβοποιημένες φέτες ροδάκινου σε χυμό, στραγγισμένες
25 γρ. ζάχαρη
25 γρ. corn flour
Για το crumble:
50 γρ. μαργαρίνη Flora
75 γρ. αλεύρι
30 γρ. καστανή ζάχαρη
50 γρ. βρώμη
ξύσμα φλούδας από ½ πορτοκάλι
Παγωτό βανίλια για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στον αέρα στους 180°C.
- Βάζουμε τα φρούτα σε ένα ρηχό πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και το corn flour.
- Ρυζιάζουμε τη μαργαρίνη Flora με το αλεύρι, τη ζάχαρη και το ξύσμα φλούδας πορτοκαλιού μέχρι να μοιάζει με αλεσμένη φρυγανιά. Ρίχνουμε το μείγμα crumble στο σκεύος με βάση τα φρούτα.
- Ψήνουμε για 20 λεπτά ή μέχρι το crumble να ροδοκοκκινίσει.
- Σερβίρουμε ζεστό με παγωτό βανίλια.
Διαβάστε περισσότερες συνταγές στο athenarecipes.com