ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρί κολάν, cropped μπλουζάκι και suede blazer σε καμηλό χρώμα
 

Σήμερα φτιάχνουμε crumble με καλοκαιρινά φρούτα και ροδάκινα

Τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα υπέροχο crumble.

Τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα υπέροχο crumble. Η οξύτητα των φρούτων δάσους και του ροδάκινου εξισορροπεί τέλεια την τραγανή γλυκύτητα της στρώσης crumble.

Χρόνος προετοιμασίας: 10'
Χρόνος μαγειρέματος: 20'
Μερίδες: 4
Θερμίδες ανά μερίδα: 315 Kcal
(Οι διατροφικές πληροφορίες είναι μόνο μια εκτίμηση. Η ακρίβεια των διατροφικών πληροφοριών για οποιαδήποτε συνταγή σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι εγγυημένη)

ΥΛΙΚΑ:

Για την βάση με τα φρούτα:

350 γρ. κατεψυγμένα σμέουρα (ή καλοκαιρινό μείγμα φρούτων δάσους)
410 γρ. κονσερβοποιημένες φέτες ροδάκινου σε χυμό, στραγγισμένες
25 γρ. ζάχαρη
25 γρ. corn flour

Για το crumble:

50 γρ. μαργαρίνη Flora
75 γρ. αλεύρι
30 γρ. καστανή ζάχαρη
50 γρ. βρώμη
ξύσμα φλούδας από ½ πορτοκάλι

Παγωτό βανίλια για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στον αέρα στους 180°C.
  2. Βάζουμε τα φρούτα σε ένα ρηχό πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και το corn flour.
  3. Ρυζιάζουμε τη μαργαρίνη Flora με το αλεύρι, τη ζάχαρη και το ξύσμα φλούδας πορτοκαλιού μέχρι να μοιάζει με αλεσμένη φρυγανιά. Ρίχνουμε το μείγμα crumble στο σκεύος με βάση τα φρούτα.
  4. Ψήνουμε για 20 λεπτά ή μέχρι το crumble να ροδοκοκκινίσει.
  5. Σερβίρουμε ζεστό με παγωτό βανίλια.

 

Διαβάστε περισσότερες συνταγές στο athenarecipes.com
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FOOD: Τελευταία Ενημέρωση

X