Μαρία Σάββα
Όλοι λατρεύουν τα αβοκάντο, αλλά δεν αρέσει σε κανένα η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει για να τα καταναλώσει. Παρά να περιμένετε δύο με τρεις ημέρες για να φάτε ένα από τα αβοκάντο που αγοράσατε, χρησιμοποιήστε αυτούς τους τρεις τρόπους που θα σας βοηθήσουν να φάτε το αβοκάντο που αγοράσατε πιο νωρίς.
1.Τοποθετήστε τα αβοκάντο δίπλα σε μερικούς ώριμους μπανάνες ή μήλα. Οι μπανάνες και τα μήλα εκλύουν ένα αέριο που ονομάζεται έθελαινα, το οποίο επιταχύνει τη διαδικασία ωρίμανσης των φρούτων, συμπεριλαμβανομένων των αβοκάντο.
2.Βάλτε τα σε ένα χαρτί ή σε μια πλαστική σακούλα μαζί με μια μικρή ποσότητα ρυζιού. Το ρύζι απορροφά την υγρασία και βοηθά να διευκολυνθεί η διαδικασία ωρίμανσης του αβοκάντο.
3.Τοποθετήστε τα σε έναν ζεστό τόπο, όπως πάνω από ένα ράφι κουζίνας ή κοντά σε έναν θερμαντήρα. Η θερμότητα βοηθά στην επιτάχυνση της διαδικασίας ωρίμανσης των φρούτων.